Studio

Studio

De studio van CaJa Full Service Media ontwerpt alles wat je bedrijf nodig heeft. Visueel en tekstueel. Heb je een nieuw logo nodig? Wij maken er één. Mogelijk is het slechts een kwestie van het moderniseren van je bestaande logo! Wij adviseren je.

Bovendien creëeren wij content voor:

Jouw website

Is je website al zoals je hem wilt, maar kan er nog wat finetuning plaatsvinden? Of ben je toe aan een compleet nieuw ontwerp voor je online zichtbaarheid?
Het is belangrijk dat je website er goed en verzorgd uitziet, maar ook goed vindbaar is in online zoekmachines. Of het nu gaat om je bestaande website of een compleet nieuwe website: wij kunnen je daar van A tot Z bij helpen. De studio creëert het visuele aspect, onze schrijvers verzorgen een sterke inhoud.

Lees hier meer over de mogelijkheden.

Jouw sociale media

Wie verzorgt jouw sociale media? Is het iets wat je er even bij doet? Het moet even gebeuren. Iedere week weer wat van jezelf laten zien en de trends blijven volgen. Dat mag allemaal niet teveel tijd kosten. En precies daarbij kunnen wij je helpen!

Sociale media-advies van CaJa FSM levert jou:

  • meer exposure en dus bredere naamsbekendheid
  • meer volgers en inzicht in die volgers
  • meer herkenbaarheid en dus een groter bereik

Actief zijn op sociale media leidt tot makkelijke interactie met je doelgroep. Wie zijn ze en wat willen ze? Ze zitten maar een chat van je af! Maar is jouw doelgroep actief op Facebook, of zijn ze van de Instagram-generatie? En B2B sta je dan weer sterk op LinkedIN!

Voor je sales betekent dit meer bezoekers op je website, vergemakkelijkt het een marktonderzoek en levert lead generatie voor acquisitie.

Bouw een groot netwerk op met social media-advies van CaJa FSM. Wij hebben geen ingewikkelde pakketten maar kijken naar jouw bedrijf, analyseren met je wat uw doel is en daar gaan wij mee aan de slag. Ontdek ook de kracht van een succesvolle online strategie!

Jouw offline communicatie

Misschien wel de eerste plek waar een nieuw logo zichtbaar gaat zijn, is op jouw offline communicatie. Pennen, notitieblokjes, muismatten, kalenders – jouw naamsbekendheid gaat als een lopend vuurtje dankzij mooi ontworpen gadgets die je trots uitdeelt.

Maar ook je promotie-uitingen in kranten verzorgt CaJa FSM. Of wat dacht je van een flyer, folder of spandoek? Stuk voor stuk ontwerpen vanuit onze studio.