Theatersinnederland.nl

Theaters in Nederland is hét startpunt voor iedere theaterliefhebber!

Ben je op zoek naar theater in Nederland? Alle theaters zijn te vinden op TheatersinNederland.nl. Jaarlijks zijn er tal van voorstellingen verspreid over het hele land. Zoek en vind het theater bij jou in de buurt of vind een theater voor je weekendje weg.

De redactie houdt iedereen op de hoogte van de nieuwste voorstellingen met een uitgebreid overzicht op onze website. Ontdek een wereld aan entertainment in onze diverse categorieën: van meeslepende musicals en intrigerend toneel tot hilarisch cabaret, betoverende dansvoorstellingen en kindervoorstellingen die jong en oud zullen verwonderen. Elk theaterseizoen bieden de theaters een schat aan voorstellingen die je niet wilt missen.

Nieuwsbrief

Blijf ook op de hoogte van het laatste theaternieuws door onze website regelmatig te bezoeken. Ruim 20.000 Theaterliefhebbers staan ingeschreven voor onze 2 wekelijkse nieuwsbrief, zodat ze nooit iets missen van wat er speelt in de theaters.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Met de website TheatersinNederland.nl ondersteund CaJa-fsm het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind in aanraking kan komen met de culturele sector. Dat kan variëren van dansles tot aan het bespelen van een instrument of het volgen van een toneel les.

Op TheatersinNederland.nl is het mogelijk om als bedrijf bij een theater te staan met een uitgebreide vermelding, een tekst link of banner. Dit kan ook bij de provincies.

Meer informatie? Neem contact op.

Samenwerken met Caja-FSM

Wil jij samen met ons wat moois opbouwen?

Overige projecten

Drukwerk

Naast onze landelijke websites geven wij ook diverse informatieve, regionale kranten op papier uit.

Vanuit onze studio verzorgen wij de inhoud van de krant met informatieve artikelen en mooie advertenties.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie.

Promotour

Voor onze website TheatersinNederland rijden wij ook een ‘promotour’ dit om de culturele sector te stimuleren. Tevens ondersteunen wij het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie van de promotour.

Evenementen

Regelmatig plaatsen wij bij (culturele) evenementen een LED scherm. Deze leveren wij bij de organisaties voor meer exposure van het evenement.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie bij deze projecten.