Bouwenenwoneninderegio.nl

Voor iedereen die op zoek is naar de beste tips en adviezen voor bouwen en wonen in jouw regio zijn op BouwenenWoneninDeRegio.nl aan het juiste adres.

BouwenenWoneninDeRegio.nl biedt een schat aan informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun woon- en leefsituatie. Van diverse artikelen over bouwprojecten tot essentiële tips voor thuisrenovaties en decoratie, onze website is de ultieme gids voor alles wat met huisvesting te maken heeft.

Wij bieden actuele en praktische informatie aan potentiële huizenbouwers, doe-het-zelvers en iedereen die zijn droomhuis wil realiseren of verbeteren. Onze uitgebreide website wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste trends, technologieën en duurzame bouwpraktijken, waardoor iedere bezoeker altijd het laatste nieuws leest.

Bedrijvengids Bouwen en Wonen in de Regio

Voor bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten, biedt onze bedrijvengids de kans om door meer dan 80.000 maandelijkse bezoekers gezien te worden. Een uitgebreide vermelding vergroot niet alleen je zichtbaarheid, maar stelt je ook in staat direct te connecten met potentiële klanten.

Daarnaast kunnen bedrijven kiezen voor adverteren met branded content in onze rubriek ‘Specials uit Nederland’. Dit is een uitgelezen kans om in een uitgebreid artikel jouw expertise of product te presenteren. Branded content heeft als voordeel dat het naadloos aansluit bij de interesse van onze lezers, wat zorgt voor een authentieke en effectieve manier om je doelgroep te bereiken en te engageren. En GOOGLE vindt branded content artikelen zeer interessant waardoor bedrijven nog beter gevonden worden. Meer informatie? Neem contact op.

BouwenenWoneninDeRegio.nl is niet alleen een bron van kennis maar ook een platform waar professionals en particulieren elkaar kunnen vinden en samenwerken. Voor iedereen die op zoek is naar lokale aannemers, architecten of gewoon inspiratie nodig heeft voor een volgend project, je vindt het allemaal op onze gebruiksvriendelijke site.

Samenwerken met Caja-FSM

Wil jij samen met ons wat moois opbouwen?

Overige projecten

Drukwerk

Naast onze landelijke websites geven wij ook diverse informatieve, regionale kranten op papier uit.

Vanuit onze studio verzorgen wij de inhoud van de krant met informatieve artikelen en mooie advertenties.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie.

Promotour

Voor onze website TheatersinNederland rijden wij ook een ‘promotour’ dit om de culturele sector te stimuleren. Tevens ondersteunen wij het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie van de promotour.

Evenementen

Regelmatig plaatsen wij bij (culturele) evenementen een LED scherm. Deze leveren wij bij de organisaties voor meer exposure van het evenement.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie bij deze projecten.