Wattedoenvandaag.nl

Onze website “Wat te doen vandaag” biedt een breed scala aan suggesties voor activiteiten in Nederland, zoals uitjes, evenementen, en toeristische attracties. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je op deze site kunt vinden:

Zorginjeregio.nl

De website “Zorg in je Regio” biedt uitgebreide informatie gericht op gezondheid en zorg in verschillende regio’s van Nederland.

Theatersinnederland.nl

Onze website “Theaters in Nederland” biedt een uitgebreide gids voor theaters en podiumkunsten in Nederland.

Golfinderegio.nl

De website “Golf in de Regio” biedt informatie over golfactiviteiten en golfbanen in diverse regio’s van Nederland.

Bouwenenwoneninderegio.nl

De website “Bouwen en Wonen in de Regio” biedt uitgebreide informatie over de bouwsector en woningmarkt in verschillende regio’s van Nederland.

Samenwerken met Caja-FSM

Wil jij samen met ons wat moois opbouwen?

Overige projecten

Drukwerk

Naast onze landelijke websites geven wij ook diverse informatieve, regionale kranten op papier uit. Vanuit onze studio verzorgen wij de inhoud van de krant met informatieve artikelen en mooie advertenties. Bereic verzorgt de algemene acquisitie. De kranten worden in samenwerking met Bereic uitgegeven

Promotour

Voor onze website TheatersinNederland rijden wij ook een ‘promotour’ dit om de culturele sector te stimuleren. Tevens ondersteunen wij het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Bereic verzorgt de algemene acquisitie van de promotour.

Evenementen

Regelmatig plaatsen wij bij (culturele) evenementen een LED scherm. Deze leveren wij bij de organisaties voor meer exposure van het evenement. Bereic verzorgt de algemene acquisitie bij deze projecten.