Wie zijn we?

Bij CaJa Full Service Marketing (FSM) werken we met een team van ervaren content marketeers, vormgevers en tekstschrijvers. Met al deze kennis en expertise in huis kunnen wij complete huisstijlen, advertenties, websiteteksten en reclame-uitingen op maat maken. We zijn een warm team met klanten door heel Nederland. Lees meer over ons team.

Wat doen we?

CaJa FSM voert zowel eigen projecten als projecten van derden. Promotieprojecten maken van je bedrijf een merk, een magneet. Zowel visueel als tekstueel verzorgen we je communicatie-uitingen. Met promotie bereiken we jouw publiek en meer. Lees meer over onze bezigheden.

Het Team

Het team van CaJa FSM werkt op unieke wijze en is daardoor zeer sterk in het behalen van de juiste ranking in Google. Nog belangrijker is goed vindbaar blijven in de zoekmachines, met juiste teksten. CaJa FSM zet jouw bedrijf op de kaart en houdt hem daar! Hoe sterk je concurrentie ook is. Met onze kennis en ervaring is jouw communicatie altijd actueel en pakkend.

Het complete plaatje

We gaan altijd voor het complete plaatje. Zo geven we hoogwaardig advies over hoe de website en totale uitstraling beter kan. Op die manier vergroot je je aantrekkingskracht.

Daarnaast zorgen wij met een speciaal voor ons ontwikkeld content management systeem (CMS) voor:

Want waarom huur je een marketingbureau in? Om je website beter te maken dan ooit! Daarom gaan wij met jou de diepte in en willen we alles weten over jou, je bedrijf en de visie àchter je bedrijf. Onze ervaren neuromarketeers nemen je mee in de formulering van jouw marketingvraagstuk. Onze websitebouwers en vormgevers zijn er voor de grote lijnen èn de details, zodat je precies weet wat je krijgt.