Wattedoenvandaag.nl

WattedoenVandaag is dé inspiratiewebsite voor iedereen die eropuit wil in Nederland! Met ruim 220.000 bezoekers maandelijks zijn wij een complete website voor iedereen die eropuit wil gaan in Nederland. Op Wattedoenvandaag.nl vind je volop inspiratie voor elke gelegenheid. Maak er een onvergetelijke dag van in Nederland!

Ben je benieuwd naar de provincie Utrecht, Limburg, Zeeland of een andere provincie in Nederland? Op Wat te doen Vandaag lees je er alles over. Per provincie uitgebreide informatie over wat te doen. Ontdek ook de Waddeneilanden. Of je nu op zoek bent naar een cultureel uitje, een dagje in de natuur, of iets spannends voor de kinderen, bij ons is er voor ieder wat wils. Lees hoe veelzijdig en verrassend Nederland kan zijn op WattedoenVandaag.nl.

Uitjesgids

Onze uitjesgids is dé gids waar je alle bedrijven in Nederland hun unieke activiteiten presenteren. Meer dan 3000 bedrijven staan in onze uitjesgids De uitjesgids is ideaal voor iedereen die iets nieuws wil proberen of nieuwsgierig is naar wat er in de omgeving te doen is.

Ben je een bedrijf dat hierbij aansluit? Meld je dan aan en bereik meer bezoekers! 

Blogs

Vergeet ook niet onze blogs te lezen, vol met tips en verhalen over de leukste uitjes door heel Nederland. Of je nu van rustige wandelroutes of bruisende stadsavonturen houdt, onze tips helpen je om je vrije tijd optimaal te benutten.

Wat te doen vandaag is jouw startpunt voor een dag vol plezier en avontuur. Ontdek vandaag nog wat Nederland allemaal te bieden heeft!

Sluit je aan bij de meer dan 220.000 bezoekers die maandelijks WattedoenVandaag.nl gebruiken om hun perfecte uitje in Nederland te ontdekken. 

Samenwerken met Caja-FSM

Wil jij samen met ons wat moois opbouwen?

Overige projecten

Drukwerk

Naast onze landelijke websites geven wij ook diverse informatieve, regionale kranten op papier uit.

Vanuit onze studio verzorgen wij de inhoud van de krant met informatieve artikelen en mooie advertenties.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie.

Promotour

Voor onze website TheatersinNederland rijden wij ook een ‘promotour’ dit om de culturele sector te stimuleren. Tevens ondersteunen wij het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie van de promotour.

Evenementen

Regelmatig plaatsen wij bij (culturele) evenementen een LED scherm. Deze leveren wij bij de organisaties voor meer exposure van het evenement.

Bereic verzorgt de algemene acquisitie bij deze projecten.