Zorginjeregio.nl

Zorginjeregio.nl is hét portaal voor iedereen die op zoek is naar zorgdiensten in hun eigen regio. Of je nu informatie zoekt over gezondheidszorg, thuiszorg, ouderenzorg of gespecialiseerde medische diensten, de website biedt een uitgebreid overzicht van zorgaanbieders in heel Nederland, georganiseerd per provincie.

Ontdek de beste zorgopties dicht bij huis met ZorginjeRegio.nl. Zorginjeregio.nl maakt het eenvoudiger dan ooit om de juiste zorgverleners te vinden, van lokale praktijken tot gespecialiseerde zorginstellingen.

Bedrijvengids

Voor zorgaanbieders biedt onze bedrijvengids een unieke kans om zichtbaarheid te vergroten en rechtstreeks in contact te komen met potentiële cliënten. Met een uitgebreide vermelding in onze gids kunt u uw diensten effectief presenteren en uw bereik binnen de gemeenschap uitbreiden. Maak gebruik van deze kans om uw zorgdiensten te promoten en de mensen die u nodig hebben te bereiken. 

De redactie plaatst regelmatig updates en artikelen over belangrijke zorgthema’s en ontwikkelingen in de gezondheidszorg, zodat iedereen altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en innovaties in de sector.

Als bedrijf op deze website adverteren? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie.

Samenwerken met Caja-FSM

Wil jij samen met ons wat moois opbouwen?

Overige projecten

Drukwerk

Naast onze landelijke websites geven wij ook diverse informatieve, regionale kranten op papier uit.

Vanuit onze studio verzorgen wij de inhoud van de krant met informatieve artikelen en mooie advertenties.

Promotour

Voor onze website TheatersinNederland rijden wij ook een ‘promotour’ dit om de culturele sector te stimuleren. Tevens ondersteunen wij het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Evenementen

Regelmatig plaatsen wij bij (culturele) evenementen een LED scherm. Deze leveren wij bij de organisaties voor meer exposure van het evenement.