Rijdende LED-schermen

PROMOtour

Bewegend beeld op een digitaal scherm trekt de aandacht, jij kunt je ogen er niet vanaf houden. Jouw potentiële klanten ook niet! Ontdek de voordelen van deelname aan onze PROMOtour. 

PROMOtour valt op

Iedere zaterdag rijdt onze LEDwagen in een stad of dorp waar op dat moment iets te doen is. Het LEDscherm promoot lokale theaters, maar tussen de advertenties voor kunst, is ruimte voor advertenties van bedrijven. Zowel regionaal als landelijk. Omdat het LEDscherm rond rijdt en alleen op drukke punten stil staat, heeft je advertentie een ongekend groot bereik en valt goed op.

Deelname aan onze PROMOtour is:

Schermtijd

PROMOtour is ontstaan als bevordering voor onze website Theaters in Nederland en ter ondersteuning van de culturele sector. Het promoten van voorstellingen afgewisseld met reclame van lokaal MKB bleek zo succesvol, dat we in het hele land actief blijven. De acquisitie voert ons verkoopteam uit. Ook de opmaak van de advertentie kan onze studio voor je verzorgen.

Het team kiest zorgvuldig de bedrijven uit die hierop mogen deelnemen. Dit houdt in dat deelnemende bedrijven elkaar niet beconcurreren. We dragen er zorg voor dat zoveel mogelijk verschillende branches gepromoot worden.

Een rijdend LEDscherm valt op! Wil je ook mee doen?

Het complete plaatje

CaJa FSM ontzorgt de ondernemer. Wij helpen je van Advertentie tot Zakendoen.

Eenvoudig adverteren

Jouw advertentie in onze PROMOtour is heel gemakkelijk, omdat onze studio je advertentie maakt. Wij baseren ons op informatie van jouw website en sturen je de advertentie van te voren ter controle op. Met jouw beeldmateriaal kan je advertentie op het LEDscherm niet meer stuk!

Lucratieve promotie

Adverteren op ons rijdende LEDscherm vergroot je naamsbekendheid. Deelname aan de PROMOtour is lucratief voor jou, omdat je zowel nieuwe klanten bereikt als dat het een bevestiging van jouw actualiteit voor je connecties is.

Creatief

PROMOtour is heel veelzijdig. Ook als je op dit moment voldoende klanten hebt, dan nog moet je aan promotie blijven doen. Als ondernemer blijf je continu investeren in de toekomst. Stel je bovendien eens voor hoe opvallend een vacature voor jouw bedrijf op onze LEDwagen kan zijn!

Ontdek wat CaJa FSM voor jouw bedrijf kan betekenen.