Informatieve websites

Succesvol online

CaJa FSM ontwikkelt op succesvolle wijze online platformen in verschillende categorieën. Wij zijn actief in de sectoren cultuur, zorg, bouw en vrije tijd.

Samen met ons bereik je een groot en breed publiek. Zowel landelijk als in de regio. Bij onze landelijke websites horen uiteraard ook levendige sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram.

TheatersinNederland
ZorginjeRegio
GolfindeRegio
WattedoenVandaag
BouwenenWonenindeRegio
Fotosquad | Meerfotos

TheatersinNederland

De makkelijkste zoektocht naar de leukste theaters in Nederland! Bekijk agenda’s, lees recensies en ontdek meer cultuur. Aan ons project Theaters in Nederland is o.a. de Promotour met rijdende LEDwagen gekoppeld. Tussen de advertenties voor theatervoorstellingen, is ruimte voor promotie van jouw bedrijf. Bereik een miljoenenpubliek!

Zorg in je Regio

Veel informatie over de zorg in alle provincies in Nederland. Zoek je hulp, wil je een maatje worden in jouw regio of wil je meer informatie over sporten in jouw regio dat lees je allemaal op de website Zorg in je Regio.

Golf in de Regio

In Nederland vind je in alle provincies mooie golfclubs en een grote diversiteit aan banen. Golf is populair! Het aantal golfers in Nederland neemt jaarlijks toe, golf is de snelst groeiende sport in Nederland. In het verlengde van onze golf-website geven wij lokale kranten uit met informatie voor golfers. De gemiddelde golfer heeft wel wat te besteden, dus is een advertentie van jouw bedrijf in de golfkrant zeker lucratief!

Wat te doen Vandaag

Nederland heeft 12 prachtige provincies waar iedere dag iets te doen is. Elke provincie heeft veel prachtige natuurgebieden, steden en kleine dorpen. Duik de geschiedenis in van Friesland of ga de grotten in Limburg ontdekken. Wat is er zoals te doen? Bekijk het per provincie of zoek op speciale evenementen. Op Wattedoenvandaag.nl kunnen we jouw bedrijf promoten met:

  • Vermelding in de uitjesgids
  • Een banner
  • Branded content

Bouwen en Wonen in de Regio

Onze website Bouwen en Wonen in de Regio trekt duizenden bezoekers met interessant nieuws omtrent vier woonthema’s:

  • Interieur en woontrends
  • Besparen en verduurzamen
  • (Ver)bouwen en nieuwbouw
  • Tuin en buitenleven

Zoek via de landkaart makkelijk bedrijven per provincie en de unieke BLOG artikelen zijn informatief en leuk om te lezen. Bovendien geven we regionale kranten uit met informatie uit de bouwen en wonen branche. In deze kranten is ruimte voor mooie advertenties voor jouw bedrijf!

Fotosquad | Meerfotos

Op Fotosquad.nl vind je foto’s van hobbyfotografen uit heel Nederland! Ben je opzoek naar een hobbyfotograaf voor een fotoshoot, dan ben je op fotosquad.nl op het juiste adres. Ben je zelf (hobby)fotograaf? Word lid van Fotosquad en bespaar jezelf het gedoe van een website zelf moeten onderhouden. Wij vergroten je bekendheid!