Acquisitie

Acquisitie

Waar gewerkt wordt, moet geld worden verdiend. Maar acquisitie is binnen veel bedrijven niet de meest geliefde klus. Hou jij je liever bezig met je core business of heb jij niet genoeg tijd om new business te genereren? Dan nemen wij de acquisitie van je over. Besteed het uit aan CaJa FSM, want onze accountmanagers weten precies hoe het werkt. Zo heb jij je handen vrij voor andere dingen binnen je onderneming.

CaJa FSM accountmanagers

De accountmanagers van CaJa FSM zijn gespecialiseerd in het leggen van de contacten, het wekken van interesse, het plannen van een afspraak of het maken van een sale. Onze accountmanagers en sales specialisten passen zich zeer makkelijk naar elke situatie en doelgroep aan. Ze benaderen de klanten zoals jij het ook zou doen. Daarnaast leggen ze een database aan met alle contacten, zodat deze in de toekomst opnieuw benaderd kunnen worden. Bovendien hebben de accountmanagers nauw contact met onze studio en werken wij met korte lijntjes.

Voordelen van acquisitie uitbesteden

Sales gaan in een stroomversnelling als je die laat doen door onze accountmanagers. De voordelen van je acquisitie uitbesteden zijn onder andere:

  • Meer nieuwe klanten realiseren
  • Sales in stroomversnelling
  • Het maximale rendement behalen

Bij CaJa FSM snappen we dat het benaderen van potentiƫle klanten belangrijk is, en dat dit zorgvuldig moet gebeuren. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij dat verkopen draait om herkenning en vertrouwen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze accountmanagers, onze aanpak of wil je gewoon even kennismaken? Neem contact op via info@caja-fsm.nl of bel naar 0594-555013