Websiteteksten op maat

Websiteteksten op maat

Een sterke online basis mag tegenwoordig niet meer ontbreken bij bedrijven. Daarom is het belangrijk dat je website er goed en verzorgd uitziet, maar ook goed vindbaar is in online zoekmachines. Of het nu gaat om je bestaande website of een compleet nieuwe website: wij kunnen je daar van A tot Z bij helpen.  

SEO

Wat zijn de laatste trends op gebied van SEO? Hoe zorg je ervoor dat je website nóg meer opvalt of juist gebruiksvriendelijker wordt? En hoe worden je websiteteksten echt content knallers? Het is een tijdrovende klus om altijd op de hoogte te zijn van de laatste tips, trucs en tools. Laat het team van CaJa FSM je deze klus uit handen nemen. Jij bepaalt bij welke klussen je hulp kunt gebruiken en welke aspecten je zelf wil (blijven) doen. Liever alles uit handen geven? Onze marketeers en content specialisten nemen het met liefde van je over. Zo heb jij er geen omkijken meer naar en kun jij je richten op andere belangrijke dingen binnen je bedrijf.

Rich content

Jouw product verdient rich content! Naast de vormgeving van je website, is namelijk ook sterke inhoudelijke tekst onmisbaar. We richten ons niet alleen op de uitstraling, maar houden ons ook bezig met de inhoud. Dat vinden we namelijk minstens zo belangrijk. Een website kan er wel prachtig uitzien, maar zonder inhoud is een website niks waard. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan ‘rijke teksten’:

  • Teksten van 2000 woorden
  • Met een jump menu
  • Google Search-gerelateerde vragen

Wij kunnen namelijk precies uitzoeken welke vragen potentiële bezoekers stellen, en zorgen dat deze vragen op jouw website beantwoord worden. Behalve tekst staan er ook afbeeldingen op de pagina, zoals foto’s of infographics, die van de juiste onderschriften voorzien moeten zijn. Met deze rijke content scoor je veel punten in Google, waardoor jouw tekst hoog scoort en dus een prominentere positie inneemt bij resultaten van zoekmachines.

Branded content

Branded content is een redactioneel artikel in een commercieel jasje. Het is een artikel met nieuwswaarde of nuttige informatie voor de lezer. Doordat het leest als een redactioneel artikel, is het bereik van dit artikel net zo groot als ieder ander artikel. De impact van branded content is enorm, met name voor het opbouwen van naamsbekendheid van jouw bedrijf of het promoten van acties.

Het onderwerp van een branded content artikel kan van alles zijn: een (seizoens)aanbieding, een dienst van je bedrijf of de promotie van een nieuw product. Onze redacteur schrijft het artikel en zorgt dat het aan alle eisen voldoet, zoals duidelijke leesbaarheid en goede vindbaarheid in Google. Kies ook voor een groter bereik, ga voor branded content op één van onze landelijke websites.

Wil jij nieuwe energie in je bedrijf? Informeer vrijblijvend naar onze beschikbaarheid.