Gratis kranten

Even pauze, even offline

Naast onze landelijke websites geven wij ook diverse informatieve, regionale kranten op papier uit. Op dit moment verzorgen wij succesvolle edities voor:

 

Verspreiding van de krant

De verspreiding van de krant vindt op verschillende manieren plaats. Zo bereiken we een miljoenenpubliek en dat maakt adverteren in onze succesvolle kranten zo lucratief. Onze kranten verschijnen zowel huis-aan-huis als bij pick-up points zoals o.a. supermarkten in vele gemeentes in Nederland. De Golf-krant ligt op de leestafels van golfbanen en in winkels. De Theaterkrant bij recepties van hotels en restaurants. Lezers pakken de krant gratis mee bij theaters en openbare instellingen zoals musea en culturele-creatieve centrums. Bovendien zijn de kranten ook weer online in te zien via bovenstaande linkjes.

Inhoud van de krant

Vanuit onze studio verzorgen wij de inhoud van de krant met informatieve artikelen en mooie advertenties. Voor Bouwen en Wonen schrijven wij bijvoorbeeld artikelen over diverse bouw-gerelateerde onderwerpen. Een groot deel van de inhoud is specifiek afgestemd op de gemeente waarin de krant verspreid wordt. Maar ook voor landelijk nieuws is voldoende ruimte. De informatieve artikelen staan mooi verdeeld tussen de advertenties van lokale ondernemers.

Advertentie in de krant

Ben je al eens benaderd door onze accountmanagers voor een advertentie in de krant? Twijfel je nog in welke krant ofkranten jouw advertentie het beste past? De combinatie met een online banner, vermelding of branded content is het allersterkst. Heeft een potentiƫle klant jouw naam al eens voorbij zien komen in de krant, en ziet hij of zij jouw bedrijf daarna ook in de krant staan, dan zorgt die herhaling ervoor dat jouw bedrijfsnaam in het geheugen van die potentiƫle klant gegrift staat.

Welke strategie past het best bij jouw bedrijf? Vraag het ons en bereik een miljoenenpubliek!